uitgebreid zoeken..

DeVoorde

devoordelogo.jpgDeVoorde is een kennis- en opleidingscentrum voor duurzame verandering. De basis van waaruit gewerkt  wordt is de Pulsar visie. Deze staat voor een ‘strategie voor een levendig leven’, waarin autonome creatie en realisatie centraal staan.

DeVoorde kiest voor een menswaardige wereld waarin welzijn boven welvaart gaat. In deze wereld heeft ieder mens een unieke betekenis of talent. Door dit talent optimaal in te zetten, neemt de individuele bijdrage van de mens aan de organisatie en samenleving toe.

Sinds 30 jaar biedt deVoorde een geïntegreerde leeromgeving voor mensen en organisaties om door inzet van talent hun potentieel te vergroten. Zelfsturend vermogen, creativiteit, veranderingsbereidheid én vaardigheid worden versterkt.

Het aanbod omvat zowel trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling: onderscheidend is dat zingeving als essentiële competentie wordt getraind.

Hoe kunnen we nieuw leiderschap gericht op duurzame inzetbaarheid optimaal invullen en wat vraagt dit van organisaties? Hoe benutten we het potentieel van onze medewerkers ten volle? Het leren hierover vindt altijd plaats in een uitgekiende combinatie van kennis, directe toetsing in de praktijk en bewustwording.